murmesterhilleren

Flislegging av bad i Bergen

Planlegger du flislegging av badet ditt? Da er du er ikke alene. Oppussing av bad er noe de fleste gjør før eller siden. Murmester Hilleren AS har lang erfaring i flislegging av bad til kunder i Bergen.

Murmester Hilleren AS– alt innen flislegging i Bergen

Vi flislegger og fuger, veggfliser og gulvfliser, i ganger, kjøkken og andre områder innendørs og på utsiden av et hus.
Vi flislegger og fuger alt av flater i hus og næringslokaler.

Om flislegging

I dag velger vi keramiske fliser som en vedlikeholdsvennlig investering. Fliser er miljøvennlige, har god varmeledningsevne når de brukes til varmegulv,og er ikke allergifremkallende. De mest brukte flisene er de keramiske, men det finnes også fliser i glass, marmor og andre naturmaterialer å velge. Vi bruker stadig mer keramiske fliser i våte rom, på kjøkken, i oppholdsrom, utvendig på terrasser, og som bekledning av fasader.

Hvorfor velge oss på flislegging i Bergen

Vi har mange års erfaring og god kompetanse innen flislegging. Våre murere utfører arbeidet nøyaktig og med grundighet. Med høy kvalitet på arbeidet og god service er vi ute etter å gjøre våre kunder fornøyd!
Vi ønsker også at våre kunder skal føle seg begeistret over kvaliteten de får på vårt arbeid. Vi fokuserer på å levere vår flislegging med tanke på kvalitet, oppfølging og pris. Ta kontakt for et tilbud!

Murmester Hilleren AS – Din flislegger i Bergen!

 

Kontakt