murmesterhilleren

Fasade rehabilitering Bergen – Murfasader

 

 

Fasaderehabilitering er viktig for at fasaden skal holde seg fin over år. Det er også med på å gi bedre økonomi for sameie, borettslag og gårdeiere. Uansett hvilket behov du har definert for fasaderehabilitering, kan Murmester Hilleren være til hjelp.

Vi har lang erfaring med rehabilitering av fasader her i Bergen og vi kan vise til mange fornøyde kunder. Når en fasade skal rehabiliteres er det viktig med god kommunikasjon mellom våre murere og malere. Dette er viktig for å få et best mulig resultat. Dersom man ikke gjør skikkelig murerarbeid i grunn, blir en fasade aldri bra, og da hjelper det lite med maling.

Viktig å være gjennomtenkt med rehabilitering av mur fasader i Bergen

Det er også viktig å avdekke årsaken til at fasaden ser ut som den gjør før. Mange styrer og privat personer kvier seg for å gå i gang med større prosjekter som fasaderehabilitering kan innebære. Det koster mye penger, tar mye tid, og det er mangel på kompetanse. Men de økonomiske konsekvensene kan fort bli store hvis man velger å utsette vedlikeholdet, eller noen bli skadet ved farlig nedfall. I Bergen er det mye regn, så det er derfor viktig å legge godt grunnlag, før man begynner malerarbeidet. Du tenker kanskje at et nytt strøk med maling vil skjule fasaden sin tilstand for en stund. Men det som skjer dersom man ikke gjør godt grunnlag på fasade rehabiliteringen er at skadene kan forverre seg og det vil kanskje koste mye mer neste gang du må fornye.

 

 

Hvorfor velge oss på rehabilitering av fasader

Som murmester i Bergen, har Murmester Hilleren lang erfaring og gode referanser. Vi kjenner klimaet her i Bergen og vet hva som er viktig for deg som kunde, både med tanke på løsning, kvalitet, leveringstid og pris. Har du et prosjekt her i Bergen og ønsker at vi kommer på befaring, gjør vi gjerne det. Vi kan helt sikkert være behjelpelig med gode råd og tiltak slik at du får det ønskede resultatet du er på jakt etter. Vi utfører alt innen rehabilitering av murfasader.

Murmester Hilleren – vi kan rehabilitering av murfasader i Bergen

Kontakt