murmesterhilleren

Har du fasade som trenger vedlikehold eller mer omfattende rehabilitering er vi behjelpelig. Vi har eget stillas til mindre jobber. Vi kan også gi totalentreprise på din fasade med takbytte eller fornying og utskifting av vinduer.

Vi har lang erfaring med rehabilitering av fasader her i Bergen og vi kan vise til mange fornøyde kunder. Når en fasade skal bygges eller rehabiliteres er det viktig med god kommunikasjon mellom våre murere og malere. Dette er viktig for å få et best mulig resultat. Dersom man ikke gjør skikkelig murerarbeid i grunn blir en fasade aldri bra, og da hjelper det lite med maling.

 

Hvorfor velge oss på arbeid av fasader

Som murmester i Bergen, har Murmester Hilleren lang erfaring og gode referanser. Vi kjenner klimaet her i Bergen og vet hva som er viktig for deg som kunde, både med tanke på løsning, kvalitet, leveringstid og pris. Har du et prosjekt her i Bergen og ønsker at vi kommer på befaring, gjør vi gjerne det. Vi kan helt sikkert være behjelpelig med gode råd og tiltak slik at du får det ønskede resultatet du er på jakt etter.

Murmester Hilleren – vi kan rehabilitering av murfasader i BergenKontakt